Întrebări frecvente

 

Livrați și în străinătate?
Putem livra produse și în afara României, iar costul transportului variază în funcție de țara de destinație și greutatea coletului. Pentru o ofertă exactă, scrieți-ne la office@chicineta.ro

Pot personaliza produse cu un mesaj propriu?
Personalizarea produselor cu alte mesaje sau altă grafică se poate face doar pentru un volum mai mare. Pentru detalii despre produse personalizate, scrie-ne un e-mail cu ce îți dorești la office@chicineta.ro

Unde sunt produse obiectele Chicineta?
Toate produsele Chicineta sunt create integral în România. Grafica este creată de ilustratori români și obiectele sunt fie lucrate la fabrici cu tradiție din România, fie create manual de artiști ceramiști.

Puteți să livrați o comandă la mai multe adrese?
Avem capacitatea de a livra o comandă la o adresă. Dacă vrei să expediezi produse către mai multe adrese, sugestia noastră este să plasezi o comandă separată pentru fiecare destinație.

Pot modifica detaliile unei comenzi după ce am plasat-o?
Înainte de predarea către partenerii care livrează comanda, putem modifica produse din comandă sau detalii de facturare și livrare. Scrie-ne la office@chicineta.ro toate detaliile pe care le dorești modificate.

Pot cumpăra un voucher cadou?
Da, poți cumpăra un voucher cadou fizic sau virtual. Voucherul fizic va fi livrat către destinatar, cel virtual va fi trimis pe adresa de e-mail a destinatarului. Scrie-ne la office@chicineta.ro cu suma, numele destinatarului, adresa de livrare sau de e-mail și un mesaj personal.

Unde se mai comercializează produsele Chicineta?
Produsele Chicineta se comercializează exclusiv online.